Remote desktop licentie verwijderen
Geplaatst door Patrick Mackay aan 15 October 2012 01:09 PM
  1. Ga op de client naar de volgende registersubsleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSLicensing
  2. Klik op MSLicensing
  3. Klik op Registerbestand exporteren in het menu Register
  4. Typ mslicensingbackup in het vak Bestandsnaam en klik vervolgens op Opslaan
  5. Als u deze registersleutel later weer moet terugzetten, dubbelklikt u op mslicensingbackup.reg.
  6. Klik op Verwijderen in het menu Bewerken en klik vervolgens op Ja om de verwijdering van de registersubsleutel MSLicensing te bevestigen.
  7. Sluit de Register-editor af en start de computer opnieuw op.