Active-X component verwijderen
Geplaatst door Patrick Mackay aan 24 January 2012 12:43 PM

Door u geïnstalleerde ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer 8 verwijderen

1. U kunt Internet Explorer als volgt openen: klik op de knop StartAfbeelding van de knop Start en klik vervolgens op Internet Explorer.

2. Klik op de knop Extra en klik vervolgens op Invoegtoepassingen beheren.

3. Klik onder Weergeven op Gedownloade besturingselementen om alle ActiveX-besturingselementen weer te geven.

4. Klik op het ActiveX-besturingselement dat wilt verwijderen en klik op Meer informatie.

5. Klik op Verwijderen in het dialoogvenster Meer informatieBeheerdersmachtiging vereist Typ het wachtwoord of een bevestiging als u wordt gevraagd om het Administrator-wachtwoord of een bevestiging.

6. Herhaal stap 4 en 5 voor elk besturingselement dat u wilt verwijderen. Klik opSluiten als u klaar bent.

Door u geïnstalleerde ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer 7 verwijderen

1. U kunt Internet Explorer als volgt openen: klik op de knop StartAfbeelding van de knop Start en klik vervolgens op Internet Explorer.

2. Klik op de knop Extra, wijs naar Invoegtoepassingen beheren en klik opInvoegtoepassingen in- of uitschakelen.

3. Klik in de lijst Weergeven op Gedownloade ActiveX-besturingselementen om alle ActiveX-besturingselementen weer te geven.

4. Klik op het ActiveX-besturingselement dat u wilt uitschakelen en klik opUitschakelen.

5. Herhaal stap 4 voor elke invoegtoepassing die u wilt uitschakelen. Klik op OK als u klaar bent.